Rijksmuseum – Sla De Rij Over

Starting from
AED
Amsterdam-Zuid, Amsterdam

10-Seconden Samenvatting

  • Sla de rij over en krijg snel toegang tot het Rijksmuseum
  • Het museum krijgt jaarlijks meer dan 2 miljoen bezoekers en binnen haar muren en er is een collectie kunstwerken van over 800 jaar.
  • Bewonder het kunstwerk van legendarische artiesten zoals Rembrandt en Vermeer, onder vele anderen.
  • Dit spectaculaire Nederlandse nationale museum is een must-see voor kunst en geschiedenis liefhebbers!

Uw Ervaring

Bereidt u voor op een heerlijke dag in een van de mooiste musea van Amsterdam, het Rijksmuseum. Gelegen in het hart van de stad, dit museum is uw poort naar een wereld van klassieke kunst.

De collectie van het museum bevat een aantal van de meest beroemde werken van het land, waaronder de historische kunst van Vermeer, Frans Hals, en vooral Rembrandts “Nachtwacht”, die trots op zijn plaats in een prachtig verlichte hal hangt.

Bij het Rijksmuseum kunt u veel meer verwachten dan alleen schilderijen van Nederlandse meesters. De enorme, evocatieve collectie omvat ook Delfts blauw, beeldhouwwerken, archeologische artefacten, kleding, Aziatische kunst, printen, artikelen uit de Nederlandse maritieme geschiedenis en vele andere cultureel belangrijke objecten, die samen meer dan 800 jaar Nederlandse geschiedenis levendig weergeven. Het museum bevat ook nieuwe onderdelen zoals een op Mondriaan geïnspireerde jurk van Yves Saint Laurent uit 1965.

+ Read more

U ontvangt per e-mail een voucher. Gelieve deze op uw mobiel te tonen, samen met een geldig ID op de locatie.

Ticket om de rij over te slaan naar Rijksmuseum

© 2019 Tripx Tours. All Rights Reseved. | Terms & Conditions | Privacy Policy